Lej en stadeplads

CSF_HR_indoor_Rene-Roslev
TAKKET VÆRE ENTUSIASTISKE GADEKOKKE HAR VI INGEN LEDIGE STADEPLADSER.

UOPFORDREDE ANSØGNINGER GEMMES, MEN BESVARES IKKE.

VI ANNONCERER HER PÅ SIDEN OG PÅ FACEBOOK, SÅFREMT VI SKULLE FÅ LEDIGE PLADSER.

 

Vi har lavet en introduktion af Copenhagen Street Food, der giver et hurtigt overblik over betingelserne for at leje en stadeplads.

SÅDAN SØGER DU OM EN PLADS

1. Ansøg om en stadeplads – send det officielle ansøgningskema
2. Street Food Rådets madudvalg vurderer din ansøgning
3. Send din ansøgning
4. Copenhagen Street Food kontakter dig med et svar
5. Har du fået et “Ja”,  underskriver du en kontrakt udarbejdet af advokatfirmaet Plesner
6. Hvad kan jeg tjene? Se eksempler på budgetter udarbejdet af revisionsfirmaet Deloitte
7. Hvad koster det at leje en stadeplads?
8. Åbningstider
9. Læs om Foreningen Copenhagen Street Food og Street Food Rådet

tegning

1. Ansøg om en stadeplads

For at din ansøgning kan komme i betragtning og blive vurderet af madudvalget, SKAL du det officielle ansøgningsskema samt et bilag med følgende beskrivelser:

  • Dit koncept
  • Menu og priser – hvad vil du sælge, og hvad koster det?
  • Hvor stor en mængde af dine produkter er økologiske?
  • Hvad du vil bidrage med for at gøre Copenhagen Street Food til et unikt og bæredygtigt sted i København?
  • Et oplæg til hvordan din vogn ser ud – den skal du selv skaffe.
  • Beskriv hvilke platforme, du vil markedsføre din forretning på f.eks. via Facebook, Twitter, Instagram mv.
  • Forretningsplan og evt. en målfast plantegning af din bod.

Vær opmærksom på, at du selv er ansvarlig for at have de relevante tilladelser fra myndighederne, det gælder også for din food truck.

Få mere information via Fødevarestyrelsen
Ansøgningsskema for stadeholder

street_food_rådet_tegning

2. Street Food Rådets vurdering

Efter vi har modtaget din ansøgning, vil Street Food Rådets madudvalg vurdere din ansøgning og give dig svar snarest herefter.

Madudvalget lægger bl.a. vægt på følgende kriterier:

Bæredygtighed: 
Copenhagen Street Food vælger boder, der har mange økologiske råvarer, lokale produkter i sæson og retter med en høj andel af grøntsager.

Pris
: Copenhagen Street Food vælger boder, der kan levere flere mindre retter til kr. 50,- samt et måltid (der mætter) til en pris, hvor også gæster på SU kan være med.

Kvalitet
: Copenhagen Street Food vælger boder, der laver mad fra bunden med friske råvarer. Vi ser kvalitet som værende frisklavet mad, fuldkorn, friske grøntsager og fravær af unødvendig halvfabrikata.

Udseende: Copenhagen Street Food vælger boder med et autentisk udtryk og design. Og som giver mulighed for at gæsterne kan se, dufte og høre produkterne blive til.

Originalitet: 
Copenhagen Street Food vælger boder, der har en menu, der skiller sig ud fra det eksisterende udvalg af boder.

De 3 Æ’er:  Kan dit koncept leve op til værdierne: “ægte, ærlig og æstetisk”

ANSØGNING_KNAP

3. Send din ansøgning

Ansøgningskema samt eventuelle bilag – gerne billeder af dit koncept og stand – sendes til: Julian ApS Ny Vestergade 7, st. 1471 København K  info@copenhagenstreetfood.dk

 

 

4. Du modtager Street Food Rådets vurdering af din ansøgning per mail.

kontrakt_lej_en_stand

 5. Lejekontrakt

Har du fået “Ja” fra Street Food Rådet, skal du underskrive en lejekontrakt udarbejdet af advokatfirmaet Plesner. Du skal kunne fremvise egenkontrolprogram, tilmelding til næringsbasen og FVST, før du åbner din truck.

Lejekontrakt for stadeholder

Svar_fra_streetfood_tegning

6. Hvad kan jeg tjene?

Her finder du eksempler på budgetter udarbejdet af revisions- og rådgivningsfirmaet Deloitte.

Budget for en stadeplads

 seddel_tegning

7. Hvad koster det?

En standardplads på 9m2 koster om måneden: Husleje 2.500kr. Bidrag til standholderforeningen: 4000 kr. ex moms. Stadeholderforeningen har ansvaret for driften af Copenhagen Street Food, og det er stadeholderforeningen, stadeholderen betaler leje til. Læs mere: Lejekontrakt for stadeholder

8. Foreningen

Copenhagen Street Food drives af Foreningen Copenhagen Street Food – for bevaring af det oprindelige røde danske malkekvæg og Thorshøjgaard

Budget for opstart af stadeholderforeningen udarbejdet af revisions- og rådgivningsfirmaet Deloitte

 Læs  foreningens vedtægter udarbejdet af Advokatfirmaet Plesner

Copenhagen Street Food Rådet – Retningslinjer og idéoplæg er udarbejdet af advokatfirmaet Plesner
Læs retningslinjerne for Copenhagen Street Food rådet udarbejdet af advokatfirmaet Plesner