Events

BIG TASTY BINGO
Onsdag den 22. november kl. 19
Onsdag den 29. november kl. 19
Onsdag den 6. december kl. 19

Big Tasty Bingo har været på sommerferie, men vender nu stærkt tilbage med en omgang “gamle Ole” og “lange tasker”. Vi langer fede præmier over bankopladerne, og så er der selvfølgelig mulighed for at forsyne sig i madboderne og barerne hele vejen igennem. Det er fuldstændig gratis at deltage, og det foregår efter først til mølle princippet. Spillet starter kl. 19, så hvis du vil være sikker på at få en plade og en siddeplads, er det en god idé at komme i god tid.

Bingo!

LIVEKONCERT MED BELAU
Lørdag den 18. november kl. 17

Belau er en elektronisk downtempo gruppe fra Ungarn. De har spillet på større festivaler, som Sziget og Balaton Sound, og deres musik har dannet lydsiden til reklamer for Pepsi og Telenor. Og så har de også vundet den ungarske grammy for årets bedste elektroniske album. Alt tyder altså på en helt uforglemmelig livekoncert.

Gå på opdagelse i deres underfundige musikalske univers her

STREET FOOD & VINYLS
Hver torsdag fra 18-22 i 2017

Er du til disco, funk og groovy toner leveret fra sorte, snurrende plader? Så vil du elske at tyvstarte weekenden med byens bedste vinyl-DJ’s hver torsdag fra 18-22. Det er enhver pladeelskers våde drøm, som går i opfyldelse, og vi hjælper som altid med at holde humøret højt med street food og kolde drinks.

Hold dig opdateret på ugens vinylprogram gennem vores Facebookside

DEEJAYS PÅ PAPIRØEN
Hver fredag og lørdag kl. 16-02 i 2017

Fredag og lørdag står i musikkens tegn på Copenhagen Street Food, når vi åbner dørene – og ikke mindst dansegulvet – og inviterer til street food og DJ’s. Musikken starter udenfor fra kl. 16-22, hvorefter festen fortsætter indenfor sammen med aftenens anden DJ fra 22-02.

Hold dig opdateret på ugens program på vores Facebookside