Events

BRASILIANSK FORRÓ DANSEFEST 
27. april, kl. 18-01

Forró Copenhague og Copenhagen Street Food inviterer dig til en aften i dansens tegn. Fra 18-01 kan du opleve bandet Forró de Bicicleta, DJ Irineu Silva, et lynkursus i dans med Miriam Ariana og masser af fri dans til humørfyldt brasiliansk musik.

HVAD ER FORRÓ?
Forró er brasiliansk salsa. Det er den mest udbredte pardans i Brasilien og i løbet af de sidste tre år har dansen også boomet i Danmark. Det er en glad dansestil, som er let at lære og musikken får dig instinktivt til at smile og giver dig lyst til at danse.

Hold dig opdateret på Facebook eventet.

BIG TASTY BINGO
26. april kl. 19-21

Kom med til Københavns hyggeligste bingoaften, når Big Tasty Bingo indtager Copenhagen Street Food på Papirøen med masser af fede præmier hver onsdag. Det er fuldstændig gratis at deltage og vi anbefaler at man kommer i god tid.

Læs mere om Big Tasty Bingo på Facebook

DEEJAYS PÅ PAPIRØEN
Hver fredag og lørdag kl. 21-02 i 2017

Fredag og lørdag står i musikkens tegn på Copenhagen Street Food, når vi åbner dørene – og ikke mindst dansegulvet – og inviterer til Street Food og DJ’s.

Program (bliver løbende opdateret)
Fredag d. 28. april: Matlock
Lørdag d. 29. april: Katrine Ring

PUB QUIZ – NO BOLLOCKS
25. april kl. 19

I samarbejde med Newcastle Brown Ale præsenterer Copenhagen Street Food byens sjoveste quiz hver tirsdag, No Bollocks Pub Quiz. Konceptet er enkelt: kom og få testet din paratviden mens du nyder lækker mad og kolde øl – no bollocks.

INFO
– Sæder og tilmelding fra kl. 18:00, quiz starter kl. 19:00
– Hold mellem 1-4 personer
– Det koster 50 kr. at være med, hvilket inkluderer en gratis øl
– Vi tager ikke imod reservationer

Læs mere om No Bollocks Pub Quiz og hold dig opdateret på Facebook