Events

UDENDØRS YOGA PÅ PAPIRØEN
Lørdag den 12. august, kl. 10-11
Lørdag den 19. august, kl. 10-11
Lørdag den 26. august, kl. 10-11

Lørdage i august byder vi Yoga på Kajen og Wild River Yoga velkommen på Papirøen til en times udendørs yoga. Rul din yogamåtte ud foran Copenhagen Street Food og gør dig parat til at starte weekenden på bedste vis med rent sind og udsigt til havnens skønne liv. Alle niveauer er velkomne – Balance, Stretch, Strengthen, Breathe and Relax.

Efter træningen kan du nyde det store udvalg af mad indenfor i Copenhagen Street Food. Kaffeboden åbner allerede kl. 11, og du får mulighed for at opleve den spæde formiddagsstemning inden kajen for alvor vågner.

Husk at sikre dig en billet og hold dig opdateret på vores Facebook side

STREET FOOD & VINYLS
Hver torsdag fra 18-22 i 2017

Er du til disco, funk og groovy toner leveret fra sorte, snurrende plader? Så vil du elske at tyvstarte weekenden med byens bedste vinyl-DJ’s hver torsdag fra 18-22. Det er enhver pladeelskers våde drøm, som går i opfyldelse, og vi hjælper som altid med at holde humøret højt med street food og kolde drinks.

Hold dig opdateret på ugens vinylprogram gennem vores Facebookside

DEEJAYS PÅ PAPIRØEN
Hver fredag og lørdag kl. 16-02 i 2017

Fredag og lørdag står i musikkens tegn på Copenhagen Street Food, når vi åbner dørene – og ikke mindst dansegulvet – og inviterer til street food og DJ’s. Musikken starter udenfor fra kl. 16-22, hvorefter festen fortsætter indenfor sammen med aftenens anden DJ fra 22-02.

Hold dig opdateret på ugens program på vores Facebookside

ECCO WALKATHONS STREET FOOD RUTE
Søndag den 10. september

Vi fortsætter successen fra de sidste par år med en Street Food rute i København. I år er ruten på ni kilometer, og destinationen er Copenhagen Street Food på Papirøen! Der er ophold i hallen i en times tid, inden turen går tilbage til Kastellet. Der bliver sat 2.000 billetter til salg til Street Food ruten for at sikre den bedste oplevelse for alle.

PRISER:
150 kr. for voksne
100 kr. for børn
– billetten inkluderer en voucher til en værdi af 100 kr.

Læs mere om eventet på walkathon.ecco.com