Events

STORMY FRIDAY
Fredag 8. december kl. 17-19
Fredag 15. december kl. 17-19
Fredag 22. december kl. 17-19

Sæt fut under weekenden hver fredag indtil jul til en Stormy Friday. Du kan forvente gode priser på øl og rom og et lækkert lydtæppe af funk og soul, som leveres af dagens DJ.

AFSLUTNINGSFEST PÅ PAPIRØEN
Lørdag den 16. december kl. 16-04

Som tak for, at I har besøgt os og drukket drinks i solstolene på kajen i gennem de sidste fire år, holder vi en gigantisk afslutningsfest den 16. december 2017. Og du og alle dine venner er inviteret til at slå jer løs en sidste gang på PapirØen.

Hold øje med aftenens program på Facebook

STREET FOOD & VINYLS
Hver torsdag fra 18-22 i 2017

Er du til disco, funk og groovy toner leveret fra sorte, snurrende plader? Så vil du elske at tyvstarte weekenden med byens bedste vinyl-DJ’s hver torsdag fra 18-22. Det er enhver pladeelskers våde drøm, som går i opfyldelse, og vi hjælper som altid med at holde humøret højt med street food og kolde drinks.

Hold dig opdateret på ugens vinylprogram gennem vores Facebookside

DEEJAYS PÅ PAPIRØEN
Hver fredag og lørdag kl. 16-02 i 2017

Fredag og lørdag står i musikkens tegn på Copenhagen Street Food, når vi åbner dørene – og ikke mindst dansegulvet – og inviterer til street food og DJ’s. Musikken starter udenfor fra kl. 16-22, hvorefter festen fortsætter indenfor sammen med aftenens anden DJ fra 22-02.

Hold dig opdateret på ugens program på vores Facebookside